Как да ѝ избереш бельо за подарък

Жените обичат няколко типа подаръци, с които е трудно да сгрешиш, какъвто и да е поводът. Бижутата са №1 във всички възможни класации. На второ място са изненадващите екскурзии в чужбина, а на трето е бельото. То, хем е част от облеклото, което е почти невъзможно да се избере правилно, хем не е, защото е онази част, която има за цел да се хареса повече на теб, отколкото на нея.

Какво е нужно да направиш, за да ѝ избереш правилните кюлоти?

  1. Убеди се в правилния размер – Влез в ролята на детектив и прерови чекмеджето ѝ, за да хвърлиш бърз поглед върху размерите на сутиените и бикините. Запиши си ги на листче и беж към мола. Предупреждавам те само, че в чекмеджето ѝ има риск да намериш и „малкия ѝ приятел“, който те замества през дългите работни седмици.
  2. Проучи различните марки бельо – Това става най-лесно, когато минеш през 2-3 магазина за дамско бельо. Там обикновено магазинерките са достатъчно вещи, за да те ориентират бързо. Представи си, че си в магазин за авточасти и им описваш каква марка е колата ти, коя година е произведена и т.н. Купът със закачалки бързо ще се стопи до десетина чифта, от които сам трябва да избираш.
  3. Консултирай се с близка нейна приятелка – Жените често си говорят за дрехи. Аз дори си представям, че го правят по-често, отколкото ние за футбол. Изключено е най-добрата ѝ приятелка да не знае и най-малката подробност около предпочитанията на твоята мацка за бикини. Ще разбереш, дали е алергична към определени материи, дали ѝ допадат дадени цветове и дали наистина идеята е добра да ѝ купиш гащички.
  4. Опаковай ги и си подготви реч – Всичко е много по-красиво, когато е в кутийка, с панделка и е поднесено с чувство. Може да подариш обикновен ключодържател, но с малко опаковъчна хартия и две-три ласкави думи, ще го превърнеш в един скъп сантиментален подарък. С бельото ефектът ще е още по-голям, особено ако си спазил горните три стъпки.

Шансът довечера да ти излезе късметът току що се увеличи драстично!

Автор: Десислав Янкулов