Норич се включва в битката за подписа на Хосе Кордоба

Новините около бъдещето на Хосе Кордоба продължават. Централният бранител ще бъде продаден със сигурност след края на сезона, като основен фаворит за подписа му е Рейнджърс. Сега в битката се включи и Норич. Клубът от Чемпиъншип също иска бранителя в редиците си, като дори самият панамец е съгласен да заиграе в Англия, но за момента тимът от Глазгоу е на първата позиция.

На “Герена” има конкретна оферта за 22-годишния Кордоба. Тя е на стойност около 7 млн. лева – 3,2 млн. паунда. Рейнджърс следи защитника от месеци. Той е на челно място в списъка на мениджъра Филип Клеман за нови попълнения. По-рано този месец панамецът посети “Айброкс” и беше гост на клуба по време на домакинския мач с Килмарнък.

В Панама и Шотландия твърдят, че бранителят е подписал предварителен договор с Рейнджърс. В неделя срещу Лудогорец ще бъде последният двубой на Кордоба с екипа на Левски. До момента той записа със синята фланелка 89 двубоя във всички турнири.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe