Цял свят е луд по този холивудски секс символ, а той прави грънци СНИМКИ

Уникални снимки публикува Роузи Хънтингтън-Уайтли – жената на холивудския секс символ Джейсън Стейтъм. На фотосите се вижда как Стейтъм и децата му работят в грънчарско студио.

В коментарите се отбелязва, че това са моменти, които децата ще помнят завинаги.

Двойката рядко показва децата си в социалните мрежи, още по-рядко можете да ги видите да правят съвместни дейности с баща си.

Редките кадри зарадваха феновете. Мнозина отбелязаха, че това са много трогателни моменти и написаха, че актьорите имат много красиво семейство.

Неотдавна актьорите публикуваха съвместни снимки от ваканция в Италия: те прекараха празниците в района на Умбрия. В социалните медии те се похвалиха с посещение на местни ресторанти, селска къща, конна езда, а Роузи Хънтингтън-Уайтли показа някои модерни визии, включително кожено палто с леопардов принт.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са заедно повече от 12 години. Те се запознаха през 2010 г. на фестивала Coachella. През януари 2016 г. Джейсън Стейтъм предложи брак на Роузи Хънтингтън-Уайтли, а няколко месеца по-късно се роди синът им Джак Оскар. През 2022 г. им се роди дъщеря на име Изабела. Актьорите никога не са вдигали сватба и споделят, че засега това не им е приоритет, щастливи са и без това. Разликата във възрастта между актьорите е 20 години: Джейсън Стейтъм е на 56 години, а Роуз Хънтингтън-Уайтли е на 36.