Впечатли я с готина баня

Да речем, че всичко е минало, както си го планирал и вече е дошла у вас, за да „гледате филм“. Гарантирам ти, че ще иска при всички положения да мина през банята в някакъв момент. Първо – ще иска да се пооправи, за да изглежда перфектно и второ – ще иска да провери, дали не си някой немарливец с мръсна баня.

Не е добра идея мивката да е пожълтяла и цялата в косми от брадата и пубиса ти, нито пък огледалото да е цялото нахвърляно с капки от пастата ти за зъби.

Гледай и тоалетната да не е оцветена в разни отблъскващи петна. Преди всичко поправи тези неща, заради самият себе си, а след това, заради специалните си гости.

Няма да разгръщам повече темата, за да конкретизирам малко в съветите си за твоята баня. Душът и ваната са смисълът на самото помещение. Постарай се да изглежда така, че на човек да му се прииска да свали бельото си и да се мушне под топлата струя вода.

За целта е добре да имаш готини завеси. Да, стъклата са по-практични за душ кабината, но завесата е нещото, което би накарало мацката да се впечатли. Струва ти се тъпо, но не е.

Нали си чувал, как жените отделят най-много време на завесите за прозорците, когато обзавеждат нов апартамент? Това за тях е нещо свято и превръща обикновения апартамент в дом. А с какво е асоцииран домът? С уюта и комфорта. Разбираш ли сега на къде бия?

Накарай я да се почувства комфортно, като обзавеждането в банята ти подхожда на всичко останало в апартамента ти. Ще се изненадаш, колко голям ефект би имала една красива завеса около ваната, когато се обзаведеш с подобна.

Предлагам ти няколко отлични варианта, селектирани от колегите от GQ Magazine, които добре знаеш, че, когато стане въпрос за естетика, може да им се вярва.

Автор: Десислав Янкулов