Виктория от “Ергенът“ разкри фрапираща семейна тайна! От полицаи узнала, че… TV

Няма съмнение, че Виктория е сред най-запомнящите се образи от третия сезон на „Ергенът“. И в нашия подкаст „Не съм такуъв човек“ ще видите другото й АЗ –  истинското, което не успяхме да разберем от малкия екран.

Виктори ракрива една тайна за личния си живот, а именно, че има брат, който никога не е виждала. За съществуването му разбира по скандален начин от полицията.

През сълзи разказва как баща й е изоставил нея и майка, докато е била на 4 годинки. А новата му жена не му дава да я вижда. 

Споделя пикантни неща за останалите участнички, от къде е имала толкова много информация за тях. Именно тя е човекът, който разкри голямата тайна на Габриела, че в реалния живот е любовница на известен футболист от „Лудогорец“. А след шоуто е уволнена от работа, заради футболните връзки на Габриела. 

Виктория сподели и за стария любовник на Магдалена, който й е осигурил висок стандарт на живот и че според нея тя не е в шоуто, за да търси любовта и няма никакви симпатии към Алек. 

Устата Виктория е до болка откровена в подкаста и признава, че изпитва затруднение с намирането на правилен партньор. Наясно е, че биологичният й часовник тиктака и дори вече се замисля за изкуствено осеменяване. 

Целият любопитен епизод с Виктория може да гледате във видеото: