Печена сьомга с бекон, розмарин и копър

Любовта на мъжа, Санчо, минава през рецептите на TheMainline, които облажават и най-претенциозния мъжки стомах – и женски, разбира се.
Както добре е известно, ние мъжете обичаме да си похапваме от всичко и по всяко време, но държа да припомня, че наближава летния сезон, в който трябва да изглеждаш добре ако искаш и това лято да не останеш на сухо.

Ако си послушал съветите на едно от най-новите и любопитни мъжки издания в България TheMainline.bg, то със сигурност си започнал да се потиш в залата и да ваеш тяло за топлите месеци.

В този ред на мисли сме ти приготвили рецепта, която хем ще ти направи густо на душата, хем ще бъде здравословно и ще ти е в помощ за мисията по извайването на тяло като на г-н Лазар Ангелов. Е, точно като неговото няма да стане за няколко месеца, но все трябва да тръгнеш от някъде. Ето и днешната ни рецепта за вкусна сьомга с бекон, розмарин и копър.

Как се приготвя:

– нарязваме рибата на фини парчета;
– загряваме фурната на 220 градуса;
– комбинираме зехтин, розмарин, малко оцет и чесън;
– поставяме сьомгата, бекона и копъра върху подготвената тава;
– поръсваме със сместа от зехтин;
– печем 15-тина минути;
– оставяме във фурната до получаване на хрупкава коричка;
– сервираме заедно с варени или печени картофи.

После си облизваш пръстите и си казваш:
Тия от TheMainline са ебати пичовете. Хайде бон апети и да почерпиш за добрите съвети.