Шкембака на татко

Възможно ли е да има мъжко шкембе, което да е готино шкембе? Доста, доста сложен въпрос, ако питате мен. И все пак колегите от GQ Magazine твърдят, че шкембето може и да е гъзарски атрибут, по който мацките да припадат.

Как става това ли? На първо място трябва да имаш много пари. Тогава талията може да е по-голяма от височината ти и все пак ще бъдеш секси, защото баварията ти е правена по поръчка, имаш личен асансьор до апартамента на покрива, в заведенията влизаш без проверка и зад теб се движи охраната ти в другата кола.

Но оказва се, че секси корема не бил притежание само на вулгарно богатите чичовци. Едно коремче е готино, когато принадлежи на готин баща. Примерите за това са много (игнорирайки факта, че всички до един са безмерно богати). Тумбака мигновено става секси, когато на около метър наоколо се движи количка с бебе, което е произлязло от слабините, за чийто навес служи поклащащия се ред сланинки.

Ние от TheMainline съветваме едно – никога не си позволявайте да пуснете корем преди да сте навършили определена възраст и да сте си уредили живота, както се казва. Ако си на 25 и изпод космарлъка по тялото ти се люлеят телеса, не очаквай някоя плеймейтка да се подмокря при мисълта за голото ти тяло, ако в банковата сметка имаш трицифрена сума пари.

Ето ти сега и примерите, които колегите са дали, за сексапилни татковци с отпуснати коремчета. Припадащите майки и плеймейтки рядко ги има на снимките, но знаем със сигурност, че ги има.

Автор: Десислав Янкулов