5 стила, за които си струва да поемеш риска да облечеш

Дойдохме си на думата. Да пробвам или да не пробвам. Дали няма да прекаля, ако облека това?

Отговорът е ДА! Пробвай!, но първо виж тази статия, тя ще ти помогне да откриеш себе си в друга по различна среда и ще ти даде съвети, как да не прекалиш в експериментите.

Пробвай риза с геометрични фигури

geometricshirt

Първо на мода излезе риза „каре“, след това на линии, след това едноцветна.

Сега стилът ни повежда към един друг модел. Риза с малки геометрични фигурки. Ключът към носенето на такава риза е баланса. Трябва, много внимателно да изберете останалата, част от облеклото си, и да се съобразявате най-вече с ризата.  Може да я „вържете“ с чорапите или вратовръзката си.

Цената й е около 100 долара.

Да носиш по къси панталони

nobreakpants

Един панталон, по правило трябва да покрие чорапите. Когато излезете на улицата и се огледате, ще видите, че всички които носят панталони, като бизнесмени, популярни личности, политици, всичките са с дълъг панталон. Да но ако се чувстваш млад, започни да носиш по-къси панталони. Така ще се виждат и чорапите, които изразяват същността ти, и ще покажеш на света, въпреки, че си с официални дрехи, можеш да бъдеш и по освободен.

Цената на дизайнерски панталон тип модел къси ръкави е около 275 долара.

Пробвай едноцветно

monochrome1

Опитайте се поне веднъж, да се облече само в един цвят. Да кажеш кафяво. Сложете си кафява тениска, кафяв панталон, кафяво яке и кафяви обувки. Запомнете само, че едноцветната мода има стил, когато цветовете не са ярки. Трябва да са малко по ненатрапчиви, за да ви стоят добре, освен ако не искате да се облечете като клоун.

Ако си купите качествени дрехи, които са по скъпи, (тениска, яке и панталон), цената е около 350 долара

Каишка на раницата

expensive-backpack

Раницата е един изключително полезен аксесоар, който върви на всякакъв тип облекло. Както на тениски, така и на сако. Ако искате да придадете повече стил на раницата си, гледайте тя да бъде по малка (да не е като самар) и да бъде кожена. Новата мода при раниците е кожената раница с каишка, в естествено кожено кафяв цвят.

Цената й е около 700 долара

 Миксирай дрехите си

parka

Ново правило в модата: Опитай да смесиш стиловете, но не прекалявай

Дали яке, дали маратонки, дали бельо, понякога просто трябва да ги промениш. Миксирай ги и ще се убедиш, че света ще стане много по впечатляващ. Рискувай, бъде себе си и най-вече експериментирай с дрехите си и със ежедневието си. Живей!!!!