Ерол Садъков: Кой следи качеството на строителство на стадион Локомотив?

Общинският съветник от „Браво, Пловдив” Ерол Садъков отправи остра критика относно качеството на строителството на стадион Локомотив.

На сесията на ОбС той отправи редица въпроси към кмета на община Пловдив.

Той пита кой следи за качеството на строителството, правени ли са проверки и какви мерки ще предприеме община Пловдив, както и кога ще бъде обявена обществена поръчка за следващия етап- Централната трибуна и вертикалната планировка.

„Израснал съм на стадион Локомотив. Баща ми е от хората, които са дали живота си за Локомотив. Мечтата на хиляди фенове за 100-годишната на клуба, да имаме нов и модерен стадион, отговарящ на традициите и нивото на Локомотив. Недопустимо е строителите да се подиграват с нас“, заяви Ерол Садъков, син на легендата Аян Садъков.

На завършените Трибуна „Бесика”, както и „Южната трибуна” вече се вижда ръжда по огради, парапети и други метални елементи, подпухнали и пукнати стени и колони, течове и влага.

По думите му това е подигравка с Локомотив.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe