Съпругата си я хванах със сина ми в леглото, но и двамата ги обичам – Не знам какво да правя!

Любовните отношения често са пълни с бурни събития, а много от тях стигат много далеч дори нереално, каквато е историята на този нещастен човек, който за The Sun отвори душата си.

Той  намерил съпругата си в леглото със собствения си син, а историята, която разделя читателите протича по следния начин:

– На 44 години съм. Синът ми има 19, а сестра му е две години по-малка.

Майка им почина преди десет години.

 За нас трима това беше много труден момент, когато се разболя, но аз толкова бях зает с моите деца и да печеля пари за тях, че нямах време дори да оплача жена ми като трябва.

Дъщеря ми винаги се е държала като ангел, но синът ми е друга история.

Знаех, че смъртта на майка му го сломи, но не разбрах защо ме обвинява за това. Когато децата ми пораснаха, разбрах колко съм самотен и се хвърлих в търсене на любов. Излизах с няколко момичета по едно и също време и моята Кеча беше добра към всички, но не и сина ми. Когато и да ги запознавах с тях, той едва поздравяваше.

По-късно ще ми каже, че момичето е грозно и скучно. Опитвах се да не се ядосвам на него, защото знаех, че му липсва майка му, но това винаги ме натъжаваше. Тогава се запознах с приятелката на един свой приятел, която ме правеше щастлив. Когато със сина ми се запознаха, веднъж ми каза, че тя му харесва. И дъщеря ми я хареса, а аз бях във възторг. Влюбих се и се оженихме след шест месеца връзка.

Заради нея се чувствам добре, а най-важното беше, че обича децата. Този уикенд отсъствах от дома заради работата си, а дъщеря ми беше излязла с приятели. Синът ми и жена ми останаха сами вкъщи. Прибрах се по-рано и тръгнах към стаята, за да се пресоблека. Когато влязох, хванах сина си и жена ми да правят секс и тогава ми се срина целия свят. И двамата ги обичам и не знам какво да правя, пита този мъж./zajenata.bg