Левски вече има договор с Дани Наумов

Левски си е осигурил първо ново лятно попълнение. „Сините“ са подписали предварителен договор вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

Това се е случило преди няколко седмици. Наумов ще бъде представен като нов играч на Левски дни след края на сезона – в началото на юни, пише „24 часа“.

Той ще премине на “Герена” като свободен агент. Договорът на стража, който стигна и до националния отбор, с ЦСКА 1948 изтича в края на сезона, а той отказва да го поднови. Точно това е причината от новата година вратарят да не играе за настоящия си тим в мачовете от т.нар. роден елит.

Преговори между Наумов и Левски са водени още през изминалия трансферен прозорец. “Сини” и “червени” обаче не се разбират за финансовите параметри по сделката и затова тя пропада. Вратарят е имал предложения и от други тимове, дори чуждестранни, но отказва, защото никъде не могат да му обещаят, че ще играе редовно.

Наумов е взет на “Герена” за заместник на сигурния напускащ Пламен Андреев. Към 19-годишния бивш капитан на “сините” има няколко оферти от чуждестранни клубове, а ръководството на Левски планира да го продаде срещу немалка сума.

„24 часа“

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg