Ето какво най- много искат мъжете, но никога няма да ви го кажат, заради гордостта си

Мъжете, може би ще се изненадате, но има нещо, което желаят даже повече от с**са (с изключение на 15-19 годишните). Само тяхната строгост и гордост не им позволява да кажат това.

Много жени наоколо заявяват: “Всички мъже се нуждаят единствено от с**с! Той въобще не се интересува от мен”

-” Нужна съм му само за удовлетворение на желанието! Животно!”

-” Мъжете са толкова примитивни, че не ги интересува нищо в жените освен с**с!”.

А може би просто жените не искат да видят нищо друго? Днес ние ще разсеем изградения стереотип по отношения мъжете.

Какво трябва да казвате на мъжете

Мъжете абсолютно не желаят да обиждат жените. Да, те имат силно влечение към противоположния пол, но това е в природата им. Но както е известно отдавна, с**сът е само 50% от щастливите отношения. Жените на практика желаят мъжете да ги разберат, но по някаква причина не искат да погледнат отвъд стереотипа.

А на представителите на мъжкия пол им е толкоз обидно, че е възможни жените така и да не узнаят цялата истина. Всъщност, в реалност мъжете се нуждаят от нежност и усещане за спокойствие. Те иска да имат съвсем различен личен свят с жената. Нежното докосване на любимата жена е в състояние не само да подобри настроението на мъжа, но и да го спаси от меланхолия и да го мотивира за нови постижения. Но той се страхува да помоли за това, тъй като смята, че даже на пръв поглед, е толкова очевидно. И да, мъжете се страхуват да изглеждат слаби и меки в очите на своите възлюбени. Мъжът е необходимо да изпитва любов. Сигурни сме, че всеки мъж иска да я почувства. Всичко е много просто – нужно му е женското приемане и одобрение. Както знаете, жената е тази, която определя емоцията на връзката. Второто по важност място след докосването, заемат думите. Те биха могли да вдъхнат на мъжа увереност в себе си, с която той скоро ще промени света около вас. Мъжете желаят да се интересувате от тях. Не е нужно да измисляте нещо специално, достатъчно е да попитате за това как е минал денят му, случило ли се е нещо интересно, как едно или друго обстоятелство му е повлияло. Но тук има един тънък нюанс: не е необходимо да устройвате истински разпит за работата на мъжа, особено ако той е влиятелен човек или работи в някоя “интересна” служба. Има неща, които не е необходимо да бъдат внимателно проучвани от жената, особено ако тя обича да клюкарства с приятелките си. Също така мъжете желаят техните усилия да бъдат оценени. И нека да отбележим – словесно! Той не би могъл да знае ти какво мислиш. Той не си ти. Така че е необходимо да изразявате своите мисли и възхищение. Ето, например това, което мъжът иска да чуе:

1. “Радвам се, че ни доведе тук, благодаря ти.”

2. “Ти си толкова добър! Толкова много работиш и се стараеш за семейството ни.”

3. Тя да докосне рамото ми и да прошепне: “Ти си толкова добър баща и съпруг. Обичам те за това.”

4. Когато й предложих своя вариант за отпуска, тя ме хвана за ръката и каза: “Господи, обичам те!” 5. Когато се връщам у дома от работа, тя още на прага ме поздравява и казва: “Здравей! Толкова се радвам да те видя.” Идеално ще бъде, ако тя направи това с усмивка, а ако е и в красиво бельо …

6. Когато се чувствам зле, тя само да ме прегърне и да каже: “Всичко ще бъде наред.” Без излишни думи и въпроси.

7. След с**с да не започва веднага с битовизми, а да каже: “Уау! Ти си все същия звяр!”

Съвет Всички хора желаят внимание и разбиране независимо от пола. Разбира се, в една връзка, всичко разваля гордостта и на някой ще му се наложи да се наведе. Често това трябва да направи жената, защото тя е слабия пол. Но повярвайте ми, вашата ласка и подход, веднага ще бъдат забелязани и оценени./zajenata.bg