Топ 10 на най-привлекателните мъжки професии

Оказва се, че някои мъжки професии са по-харизматични и дават усещане за стил и елегантност. Според проучване публикувано в сайта “ The richest”, жените определят творчески настроените мъже за по-привлекателни от мъжете, работещи в интелектуалната сфера.

Ето и класацията за най-привлекателни мъжки професии.

10. Адвокат

Силата да знаеш, как да защитаваш правата на хората, да си принципен и последователен, да отстояваш позициите си – са все качества предпочитани от жените в избора на партньор.

9. Лекар

Представата за лекарите – мъже е , че те са внимателни, грижовни и отзивчиви. Тези качества са силно желани от жените, които търсят мъжкото внимание и нежност.

8. Учител

Интелигентен и образован, с подход към децата се определя мъжът с учителска професия. Някои жени търсят точно такъв тип мъже, които ще бъдат добър събеседник за интелектуални разговори и добър баща за децата им.

7. Пожарникар

Мъж, който поема големи рискове и е жертвоготовен, може да даде на една жена сигурност и защита. Такъв човек би влязъл и в „пламъците“ за да ви спаси.

6. Музикант

Творческият тип мъже излъчват нежност и тайнственост. Слава, талант и гениалност правят мъжа неустоим за жените.

5. Предприемач

Жените смятат, че един мъж трябва да е богат, целеустремен и отговорен. Всички тези качества притежават мъжете – предприемачи.

4. Атлет

Симпатичен мъж с мускулесто тяло и правилни пропорции се явява често, като най-интимната фантазия на жените.

3. Полицай

Ред и дисциплина, опасни ситуации и усещане за справедливост са желани качества в един мъж. Жената обича да има до себе си честен и смел партньор, за да се чувства спокойна и защитена.

2. Художник

Артистичните мъже изпъкват пред нежния пол с усет към женската красота. Всяка жена иска да бъде забелязана и да получава комплименти за своята неотразимост.

1. Архитект

Богат, интелигентен, креативен – това е мъжът, който сбъдва мечти. Той с лекота би създал най-прекрасния дом за семейството си./jilo.bg