Очилата, които могат да съсипят перфектния ти външен вид

Мат ЛеБланк е един от най-стилните мъже в шоубизнеса, които винаги са били в женските мечти, благодарение на сексапила, който излъчват.

Днес той е на 49, но според мнозина продължава да е секси до мозъка на костите си. Направи си мечтаем един ден да остареем, като него, за да припадат и по нас мацките от всички възрасти.

ЛеБланк по принцип знае и как да се облича, но не проумяваме, какво му се е случило сега, за да направи толкова погрешен избор с тези очила.

Мат ЛеБланк

Костюмът му е перфектен, със стилна вратовръзка, класическа бяла риза, но очилата… очилата биха били по-подходящи, ако бе тръгнал на разходка с колелото из улиците на Ню Йорк, отколкото да дава автографи пред сградата на CBS.

Той по всяка вероятност е прочел съветите ни, че тази година разноцветните стъкла за слънчевите очила ще са хит, но е забравил да обърне внимание на рамката, която в случая е прекалено спортна за изисквания костюм, с който е.

Освен това сексапилът на ЛеБланк е на 90% в лицето му, а сега той е прикрил една огромна част от него, с което сякаш умишлено потиска суперсилата си. Не прави тази грешка като него!

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine