Грешката, която ще те направи да изглеждаш нисък и дебел

Момчета, жените изглежда, че ще се окажат прави за едно – малките детайли са това, което може да съсипе визията ти. Точно това е станало с Джеймс ван дер Бек, който миналият месец бе заснет от колеги, как се носи в на пръв поглед добро пролетно облекло, което е съсипано от един простичък детайл – коланът!

Виждате ли, как тъмносините панталони и по-светлосинята риза се връзват идеално с белите кецове и атлетичната фигура на Бек. Дори слънчевите очила в лявата му ръка биха стояли отлично. Е, игнорирайки потните метна под мишниците, кафявият колан е това, което отнема вниманието от всичко останало и кара очите ни да мислим, че актьорът се е позапуснал малко след участието си в Power Rangers.

Оказва се, че ефектът е само визуален, защото 39-годишният мъж се намира във формата на живота си едва ли не.

Експертите на GQ съветват в такива случаи да забравим за светлокафявия колан и да си изберем нещо далеч по-тъмно, което да не стои като етикет с цената върху дрехите ни. Черен или много тъмнокафяв колан биха решили проблема ни и няма да предизвикваме въпросителни погледни у околните, когато толкова много сме се трудили във фитнеса.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine