Връхна дреха за среща след работа

В динамичното ни ежедневие често се налага да върши разнородни неща без дори да имаме време да се приберем до вкъщи, за да се преоблечем. Колко чести ти се е налагало да ходиш на среща веднага след работа? Ако ти се случва често, значи имаш нужда от няколко бързи съвета, за да не носиш със себе си един сак с дрехи, които така или иначе ще се измачкат в чантата.

Споменавайки „работа“, трябва да отбележа, че говорим за работа, която не включва служебна униформа или полева дейност. С други думи – съветите важат за хора, които изкарват прехраната си без да влагат особено количество физически усилия.

В този конкретен материал ще ти предложа няколко добри варианта за връхна дреха, защото може вече да сме пролет, но вечер температурите все пак ще си варират около 10-15 градуса. Пак минава за топло, но не до такава степен, че да си по тениска. Да не говорим, че не бива да ходиш по срещи с тениска. Не си в 10 клас все пак. Точно в 10 клас си в момента? Баща ти знае ли, че му ровичкаш в телефона и си попаднал на този сайт? По-добре да не знае.

Та, да се върнем на темата. Интелигентният мъж с не много големи финансови възможности умее да съчетава стиловете си, така че да са мултифункционални.

Следващите 4 предложения са точно такива и те съветвам да се придържаш към тях, ако не можеш да си позволиш по един уникален тоалет за всеки ден от месеца.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine