Осъвременете старата си къща с помощта на Джереми Рийнър

Знаехте ли, че звездата от „Отмъстителите“ и „Мисия: Невъзможна“ в свободното си време обича да реновира стари постройки, правейки ги идеалният съвременен дом за живеене, но и запазвайки античната им идентичност?

45-годишният Рийнър изглежда има вкус към детайла, защото до момента е ремоделирал повече от 20 стари сгради, датиращи от 1920 насам.

Той определено може да ви даде няколко съвета, ако току що сте наследили старата къща на баба и дядо, за да я превърнете в идеалния осъвременен дом, в който вашите деца да израснат. Ето ги и тях:

  1. Цветовете са напълно субективни, затова е добре да избягвате модните решения. Никога няма да сгрешите с бои в земни цветове за стените, защото те обикновено са неутрални.

    Спокойно можете да добавите малко бляскави мебели за интериора и да разхвърляте малко възглавници. Една картина също не е излишна, за да отвори малко помещението.
  2. Невероятно е, какво може да направи едно растение в ъгъла на стаята от естетическо и психологическо естество. Това е идеален начин, за да внесете цвят в стаята, а и така ще си осигурите малко чист въздух.
  3. В никакъв случай леглото ви не бива да е с гръб към прозореца. Човек винаги иска да гледа към хоризонта, когато се събуди. Освен това матракът ви с времето ще искате да става все по-твърд.
  4. Не мисля, че трябва да се спрете на един стил за цялата къща – това ще я направи някак стерилна. Чувствайте се свободни да комбинирате дърво, метал и материали, като кадифе.
  5. Всеки дом трябва да има две неща: бар и много хубаво легло. Аз обичам да се забавлявам и със сигурност мога да ви кажа, че един бар е много по-приятно място, отколкото една кухня.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Bloomberg