Гери-Никол се надупи на бившия си на обществено място СНИМКИ

Гери-Никол се оказа на опасно разстояние от бившата си изгора, модела Мартин Гешев. Двамата бяха забелязани по време на парти преди броени дни. Това накара феновете й да коментират факта, че хубавицата отново се е върнала при бившата си изгора.

„Където е горяло, пак ще гори“, написа последовател на певицата в интернет под видеоклип, на който изпълнителката се натиска с Гешев.

Двамата споделиха видео от музикално събитие, на което присъстваха заедно. Поведението им, меко казано, предизвика коментари в нета. На видеото Гери и Мартин буквално се награбват по време на танц, целуват се и се прегръщат, без да се притесняват, че събитието е публично. Което предизвика коментари, че очевидно отново са двойка, пише „Телеграф“.

Припомняме, че Гери Никол и Мартин имаха бурна връзка. Те често споделяха снимки и прекарваха всяка една свободна минута заедно до момента, в който преди около година приказката им завърши без коментар и от двете страни. Малко след това Яката Дупара изненада феновете си, показвайки, че в живота си има нова любов в лицето на кикбоксьора Стоян Коприевленски. Приказката между тях също не продължи дълго и тя изтри всички снимки с боеца от от социалните си мрежи. Младата певица качила кадър от  рождения си ден, на който го целува страстно, но тези кадри вече са история в Инстаграм.