Джена: Чаках това щастие цели 17 години TV

Певицата Джена се почувства в свои води и разголи душата си в подкаста „Не съм такъв човек“. Тя се отпусна и говори открито за живота си, тъй като водещият Красимир Красимиров се оказа и неин мениджър и съвсем естествено разговорът задържа интереса и доброто настроение. 

В момента чалга фурията прави невероятен фурор с песента „Не е любов“, което е прецедент в жанра, тъй като това е парче на 16 години и едва сега набира такава популярност. Пайнерката разказа от къде тръгва всичко и през какви трудности е преминала, за да може да я запише наново, след като нейна колежка се е опитала да я вземе под носа й.

 

За първи път Джена говори открито за професионалния и личния си живот, без да спестява нищо, макар да има обидени след това. Обидена е, че през 2012 година не са й дали наградата за „Певица на годината“, макар всички фенове и до ден днешен да смятат, че е била за нея. Но тя е убедена, че феновете няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за успеха на един артист-изпълнител. 

Джена разказва за отношенията си със своя съпруг Атанас Стоев и какво е чувството да бъде снаха на „Канарите“. Никога няма да забрави как са я посрещнали в дома си и какво е почувствала тогава. Разкри също така кога ще покаже снимки на дъщеричката си Цветея, която през април ще навърши 2 години. 

С водещия си спомниха няколко куриозни случки от нейни участия, които ще ви шокират. Как скъп автомобил е влезнал в заведение, в което е имала участие, и как е съборил стената и прозорците и се стигне до измамен чужденец, който е дал 100 000 евро на непозната жена, с която си е пишел онлайн и е твърдяла, че е приятелка с Джена и още няколко известни нейни колежки. 

За първи път Джена е толкова откровена в свое интервю и непременно трябва да се гледа, за да видите какъв човек е тя и какво я отличава от останалите./

ЕТО ГО ЕПИЗОНА С НЕОТРАЗИМАТА ДЖЕНА: