Смартфоните от серията Huawei P50 ще могат да се използват за безконтактни плащания в Европа

Huawei започнаха преди часове дистрибуцията на флагманите на европейския континент. Официалната премиера на Huawei P50 серията бе през лятото, но досега смартфоните бяха достъпни единствено в Китай. Търговските вериги и оператори в България също вече предлагат Huawei P50 Pro на своите клиенти.

Разпространението на устройствата на европейския континент ще има важно значение за тяхната популярност в световен мащаб.

Ако се интересувате от възможността да се сдобиете с Huawei P50 Pro ще ви информираме за още едно специално предложение, което  е налично за потребителите. Oт Huawei са си партнирали с Curve, за да позволят извършване на безконтактни плащания в Европа.

Това ще е възможно за собствениците на Huawei P50 Pro, както и на впечатляващия Huawei P50 Pocket на континента. Извършването на покупки, чрез технологията NFC със сигурност ще улесни собствениците на смартфоните и ще ги направи по-атрактивни за потребителите.

 

 

Партньорството с Curve ще позволи да се използва специално приложение, което комбинира дебитни и кредитни карти в едно, заедно с различните карти за лоялност. По този начин Curve Pay се превръща в умна платформа за разплащания, която превръща смартфоните в дигитални портфейли.

Предвидени са и различни Cashback опции за връщане на пари от стотици популярни марки, както и допълнителни опции за бюджет и контрол над финансите. Справедливи обменни курсове за валута без скрити такси ще улеснят пътуването и използването на личните ви средства, дори когато сте в чужбина.

Curve Pay ще включва и функция за смяна на карти, както и полезна опция за връщане назад в транзакциите и прехвърлянето на средства между два акаунта. Приложението ще е достъпно още за Nova 9 и другите смартфони с HMS на компанията в Европа.