Най-добрите приложения за откриване, рейтинг и споделяне на крафт бири

Светът на крафт бирите е доста обширен и предлага огромно разнообразие от напитки. Почитателите на крафт бири знаят колко е трудно да си в течение какви са новостите. MakeUseOf ни предлага пет приложения, които помагат за откриване, споделяне и оценяване на крафт бири. Те са налични и за Android, и за iOS.

 

 

Untappd

Това е едно от популярните приложения за тази цел. То има карта с бирарии, позволява на потребителите да си водят бележки за различните бири. Има възможност за създаване на профил, чрез който да се виждат менютата на местни ресторанти, както и да се получават препоръки за сходни крафт бири на базата на харесаното от потребителя. Друга функция е вдигането на виртуален тост за споделяне на бири с приятели.

 

 

Tavour

Tavour е предимно услуга за поръчка на бири, но има и функция за откриване на нови предложения. Чрез нея може да се намират нови вкусове и напитки, които да ви харесват. Има и функция за абонамент, чрез която потребителят може да събира различни бири, които да бъдат събрани в една каса и доставени, когато тя е пълна. Има и опция за доставка на бири на определен период, избран от потребителя, а бирите ще са подбрани на базата на неговите вкусове.

 

 

Drizly

Това е голяма платформа с хиляди бири. Тя подбира предложения от местни магазини, като има голям избор от познати и изцяло нови имена. Има и възможност за поръчка, но услугата не се предлага на всички места и зависи от възможностите на магазините.

 

 

BJCP Styles

Ако тепърва навлизате в света на крафт бирите, това е приложението за вас. То съдържа голяма база данни с информация, включително и рецепти как сами да си правите крафт бири и те да отговарят на официални стандарти, включително да могат да се явяват на конкурси за качество. Това приложение е изключение в списъка, като се предлага само за iOS.