Циганска работа: Бони копае дъното в „Хелс Китчън“, всички й скочиха

Певицата Бони продължава да копае дъното с бруталните си изцепки в „Хелс Китчън“. По необясними причини продукцията я бута напред, но вече всички участници и зрители съзряха що за човек е и не спират да ръсят обидни квалификации за нея. 

Скандалът на Бони с Алекс Гърдева се разрасна и певицата обърна всички срещу себе си. Кулинарното шоу се тресе от скандали, а зрителите умоляват шеф Ангелов да я разкара по-бързо от формата.

 

Гърдева и Бони меко казано не се харесват, но певицата дотегна и на останалите с напъните си да изпъкне винаги и да получава похвали от шеф Ангелов. Това докара и провал на отбора, макар и с една ръка не позволи някой друг да й помага. 

Тя се появи с бинтована ръка и заяви, че от играта с белезници, където беше завързана за Гатьо, е пострадала. Ден по-късно нямаше и следа да има болка в ръката и всички се усъмниха, че е симулирала, което е често практика на някогашната фолк звезда, която в последните години няма хитове и и участия и видимо това я озлобява срещу всички. 

Опита ловко да се изплъзне от номинации, след загубата от черните куртки. „Ако искате един мъж и една жена, ако искате вие двамата, като посочи Гърдева и Тома“, опита се да командори Бони. 

„Защо трябва да е някой от нас, така хвърляш някой в огъня“, не й остана длъжна психоложката. „Мен не ме дразни, че ще отида на елиминация, а това, че тя решава кой да бъде“, допълни Гърдева. 

„Аз съм била много пъти, не мислиш ли, че е време ти да бъдеш? Много пъти съм показвала положителните си качества към звездния отбор. Иска да ме номинира мен заради ръката“, оправда се пред шеф Ангелов Бони.

Зрителите доста се подразниха от поведението й и не само те. Гатьо бе на ръба да избухне след обидите, които тя изсипа върху него.

„Бони трябваше отдавна да е аут от шоуто, не разбирам защо я толерират толкова много. Заминаха си много по-качествени хора от нея“; „Най-накрая лъсна истинското лице на Бони, нека я видят какво представлява, но дано и тя се погледне отстрани и разбере, че със злоба само губи“; ‘Изгуби и малкото си фенове с това нагло поведение. Трябваше само да се откаже, след като видя колко е недолюбвана“, са само малка част от коментарите в мрежата.