Има ли разлика между секса в реалния живот и онзи в порното?

Нямате си представа колко много! Пуберите по цял свят се заблуждават поколение след поколение, че бъдещата им приятелка ще представлява точно това, което показват актрисите от сайтовете за безплатно порно и се оказва после, че са безкрайно разочаровани, но вината за това носят самите те.

Причината за едно подобно объркване е, че никой не обича да слуша какво казват актьорите от бранша. Една от най-мъдрите им приказки е, че те не се стараят да отразяват действителността, както го правят във всички останали жанрове, макар сексът да е истински. Те просто дават образ на човешките фантазии.

Когато сте били малки деца, сте сънували и мечтали за неща, които няма как да се случват в реалния живот. Ходели сте по вода, летели сте в космоса, строели сте нови светове и така нататък. Да, всичко това е възможно, но с помощта на много повече от двете ви ръце.

Същото е и в порното. Там, за да се заснеме един филм с продължителност от 30 до 40 минути са нужни часове работа на снимачната площадка. Никой от зрителите не вижда десетките хора зад кадър. Никой не вижда гримьорите, не вижда светлините, не вижда костюмите, апаратурата. В крайния продукт са двама души, които се чукат, като животни в продължение на половин час.

В реалния живот пощальонът и момчето с пиците никога не срещат загорялата цицореста кака, която иска да им даде бакшиша в натура. В реалния живот препускаш, като обезумял през натоварените улици със скутера, чупиш огледалата на такситата и правиш всичко възможно, за да направиш доставката навреме, защото рискуваш да ти отрежат половината надница за деня.

В реалния живот сексът е далеч по-скучен и обикновен. Мъжете не обичаме да ни правят аналингус, жените предпочитат да ти направят филийки вместо фелацио за закуска. Сутрин всички се будим с миризлива уста, чагули в очите и ерекция, която е предизвикана от препълнения ни пикочен мехур. Темата с аналния секс е табу, което в най-добрия случай можем да си заслужим някъде около първата брачна нощ, но до там. Разправят, че сексът по принцип след това ставал мираж, но за щастие все още не знам от опит.

Сексът в порното е съвършен. Жената винаги стига до оргазъм, защото мъжът винаги е в състояние да издържа часове с повишено кръвно налягане в областта на слабините. Там жените никога не казват не, а мъжете и на 70 пак са готови за премеждия. На вратата никога не чука майка ти, при която все още живееш. Дори не е достатъчно просто да си надарен, ако в лицето си роден, като пребит боксьор.

Сексът в реалния живот и онзи от порното е нещо като хамбургерите от известните вериги за бързо хранене – на рекламите всичко изглежда огромно и вкусно, но реално са едни настъпени и смачкани питки с малко кайма в тях. В единия случай хамбургерът се прави в продължение на часове от готвачи и стилисти, а в другия ти го приготвя първокурсничка по счетоводство в рамките на минута-две. По толкова издържаш и със същата тази първокурсничка в кревата, въпреки че циците са ѝ малки и по бедрата има целулит.

При да очакваш развратът от компютъра да се пренесе в леглото ти. Продължи да се мечтаеш, но никога не очаквай да се случи, а, ако в крайна сметка се случи, ще те чакаме, да ни се похвалиш, защото това ще е история, която ще си заслужава слушането.