Игрите на Netflix вече са достъпни за Android потребителите

Netflix е най-популярната видео услуга за стрийминг с разнообразен каталог от филми, телевизионни шоута, сериали и документални поредици. Платформата вече утвърди сериозен бюджет за продуциране, тъй като финансира някои от най-добрите си продукции. Гледането на филми никога не е било по-лесно и удобно преди създаването на Netflix, без значение от устройството, което използватe.

Компанията не крие амбициите си да навлезе в нови пазарни ниши, които да разширят допълнително бизнеса им в глобален мащаб.

Още през лятото ви информирахме как Netflix искат да променят мобилния гейминг. Мащабният проект цели да предостави допълнителни възможности за забавление на потребителите, което разширява традиционното видео съдържание.

Първоначалните планове предвиждаха игрите в стрийминг платформата да бъдат достъпни през следващата година. От Netflix изглежда изпреварват своя график и потвърдиха официално дългоочакваната интеграция, съобщава AndroidHeadlines.

 

 

Първата стъпка в навлизането на Netflix в сферата на игрите е вече факт. Компанията потвърди и кои са първите пет заглавия в новата геймърска секция. В следващите месеци броя на наличните игри ще продължи да се увеличава. По този начин колекцията се надява да изгради достатъчно атрактивна колекция, с които да гарантира още часове забавление за потребителите.

Вече са налични следните игри: : Teeter Up (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games), Shooting Hoops (Frosty Pop), Stranger Things 3: The Game (BonusXP) и Stranger Things: 1984 (BonusXP). Благодарение на тях ще можете още по-дълбоко да се потопите в атмосферата на любимите си шоута.

Необходимо е да се логнете в своя профил, за да видите нов ред с наличните игри на устройствата с Android. Предвиден  е и таб за достъп до геймърското съдържание и панел за избор на игрите в различни категории. Netflix допълнително ще обявят кога игрите ще бъдат налични и за iOS.