Най-добрите дезодоранти за мъже

Дезодорантите са толкова важни, колко и пастата за зъби. Доктори препоръчват да се сменят на 6 месеца, за да имат ефект и да запазите кожата си по-чиста и здрава. В тази статия ще ви препоръчаме, някои от най-добрите марки в света. Вижте ги!

Axe Dry Spray

axe

AXE е подходящ за мъже, които понякога инцидентно им се случва, да не могат да си вземат душ сутрин.

Dry Spray е с няколко аромата и може да ви помогне с хигиената, когато нямате възможност да се изкъпете.

Dove Extra fresh

dove

Dove е перфектен за по-интензивен ден. Пише, че държи до 48 часа, но това е ако не се движите. Ако сте нонстоп в движение, едно напръскване сутрин, ще държи подмишниците сухи за целия ден.

L’OCCITANE

loccitane

Този дезодорант е предпочитан от хора, които избягват одеколон. Доста е освежаващ, леко цитрусов и държи цял ден.

BURT’S BEES

burts-bees

Въпреки, че го споменават като изцяло био продукт, този стик си върши работа доста добре. Успява да отстрани неприятният аромат от подмишниците и поддържа чистота за цял ден.

ANTHONY

anthony

Този дезодорант е за хора, които носят светли или бели тениски. Ако не искате да ви остават жълти петна подмишниците, това е най-добрият избор. С приятен аромат, без алкохол, по краткотраен е, но пък ви пази дрехите и ризите.

BAXTER OF CALIFORNIA

baxter_0

Дезодорантът е за мъже с по-чувствителна кожа. Ако лесно се възпалява или имате сърбежи и раздразнения в областта на подмишниците, по-добре използвайте този дезодорант.

GILLETTE

gillette_1

Както самита фирма казва, „Най-доброто за един мъж“. Ако сте фен на марката и обичате да се бръснете с продуктите на Жилет, то ви препоръчваме да пробвате и дезодоранта. Деликатен, силен и добре ухаещ.

LAB SERIES

lab-series_5

Един от най-скъпите дезодоранти, цената му е над 25 лева, но пък е ефективен. Определено няма да имате неприятни миризми, нито мокри подмишници. Това се дължи на факта, че вътре има алуминий и талк. Не е много полезен за кожата, но е сто процента ефективен.

EVERY MAN JACK

emj

Най-свежият стик за мъже. Някои го наричат „пастата за зъби на дезодорантите“. Добре балансиран, цената му е около 10 лева, безопасен е, ароматен и читав. Няма да издържи цял ден, но поне ще запази кожата ви здрава, тъй като не съдържа алкохол и алуминий.