Най-откачените опити за убийство (част 2)

Жената, която пребива гаджето си до смърт, с консерви

Tin Cans on White

За какво може да използвате няколко консерви град, боб или моркови. Повечето хора биха казали за супа или за ястие. Линда Джаксън не е от повечето хора, тя е използва консервите за да пребие до смърт приятеля си, който е на 59 години. Юни 2015 година е осъдена за убийство, над мъжа си Дейвид Руиз, който умира от раните си.

След смъртта му, тя получи един милион долара, но така не открили истинската причина за убийство. Тя обяснила, че не го е убила заради парите, а просто  и харесвало да го бие с консерви. След като казала, че няма основателна мотивация за убийството, е осъдена е на доживотен затвор в Калифорния.

Убийство с буркан от корнишони

a99456_in-a-pickle

През 2010 година, 16 годишният Даниел Коварбасич е осъден на 5 години пробация и обществено полезен труд. Осъден е за убийство, като е пребил мъж, семеен приятел, с 5 килограмов буркан с кисели краставички. Даниел обяснил, че семейният приятел го насилвал в продължение на 3 години. След като го използвал за сексуални услуги, му плащал или му давал някакви подаръци. Даниел Коварбасич го е убил, когато поискал колата на мъжа, да за излезе на среща, а мъжът му казал, че първо трябва да си плати със секс. Тогава Даниел взел буркана и пребил мъжа до смърт. След това го наръгал 55 пъти с кухненски нож. 16 годишният убиец е осъден на 5 години пробация.

Убийство с протеза

 a99456__4032

Бездомната жена Дебра Хюйт, която имало изкуствен крак, пребила гаджето си до смърт. 47 годишният Дуейн Бол бил открит 6 седмици след смъртта си. След като открили приятелката му, я разпитали и тя си признала, че го е убила с изкуствения си крак. Оказало се, че тя си имала любовник и това било причината да убие мъжа си. Дебра говорила с любовника си Джон Ромейн и двамата реши да убият Дуейн Бол. Тъй като тя имала „перфектното оръжие“, поела тази работа. След съдебният процес тя и любовника и са осъдени за предумишлено убийство.