Научи се да говориш с жените правилно

Научи се да говориш с жените правилно

Подозираме, че и ти се вълнуваш всеки път, когато трябва да заговориш непозната жена на парти, среща, събитие или в Sin City. За последното не отговаряме, защото там можеш да говориш само по няколко изпитани начина: с пари, със салфетки и с друсане (най-често на тялото). За всичко останало ще можеш да използваш този съвет, който действа достатъчно възбуждащо върху интереса на средностатистическата жена, известна с наличието на сиво вещество – при кифлите никога не сработва. Мъжкият глас наистина може да бъде добро оръжие, когато плочките вече са се превърнали в чувалче с цимент, а бицепсите ти се поклащат ритмично, докато отваряш една бира за поредната порция картофи.

Спокойно, гласните струни никога не изневеряват. Как да използваш мъжкия си глас по най-добрия начин. 

Никога не се оплаквай

Време е да събудиш мъжкото в себе си и да покажеш, че оплакванията са за жените – те го правят постоянно с лака за нокти, гадните колежки, бавния автобус, малкия член, големия член и всички заедно (никога не са достатъчни). Истинският мъж не се оплаква, той само казва, че има разпасан пояс и събира обратно влачещите се вътрешности. Бъди позитивен и силен, когато разговаряш с една жена, споделяй проблемите, но го прави така, че ампутацията да бъде като разходка за захарен памук. 

Темпото и тоналността

Ако започнеш да говориш като превъзбуден Busta Rhymes на къри фестивал, тогава препоръчваме да намалиш темпото, а викането само може да покаже, че кариерното ти развитие е стигнало само до втора гега в овчарството. Говори бавно, много рядко срещаш жена, която да ти следи мисълта с желаната скорост, но говори и малко по-тихо. Не се притеснявай да го правиш в малко по-населени места, защото така показваш, че си отпуснат и уверен човек, който няма какво да доказва. Тихото говорене ще я накара да се наведе към теб и да усеща твоята близост, а качеството на разговора, надяваме се наистина да има такова, ще свърши останалата работа в твоя полза. Бързо към аптеката за Michelin, или някоя друга гума!

Паразитните форми

Започваме с нали, значи, ами, викам, такова, онакова и много други. Гарнираш всичко това с допълнителните дълги гласни и получаваш средностатистически нърд, който има особени проблеми с комуникацията и се чуди дали трябва да го вдигне, когато започне еротичния канал след 12 часа вечерта. Успокой се, отиди в банята пред огледалото и започни да ораторстваш, за да може да наблюдаваш себе си и да имаш увереност, когато говориш. Ще ти трябва малко повече старание, докато оформиш словореда и спреш гейзера в устата си, но всичко това си заслужава. Чети повече книги и най-добре е да ги четеш на глас – бавно и изразително. По този начин ще имаш тренинг и ще се слушаш как говориш. Направи това и ще разбереш защо Морган Фрийман винаги чува „Да!“.