Лятото – апогеят на женския разврат

Мъже, чудили ли сте се някога, защо през лятото ви се отдават повече възможности за секс?

Викате: „Кой има време да ти се чуди, бе, брат?“ И аз така си помислих, но все пак това си е тема, върху която си струва да се поразсъждава.

Така или иначе в този материал няма да става дума точно за тази ниша, а по-скоро за женската психология.

Всеизвестен факт е, че жените по света стават далеч по-разкрепостени и развратни по време на летните си отпуски.

Зимата е време за семейна хармония и уюта на дома, докато лятото е сезонът, в който да се разцепиш от секс, така че да ти държи влага поне до другата година.

Ето ви и малко суха статистика:

Университетът във Флорида е дал задача на свои служители, която гласи, че трябва да се разбере защо жените през лятото са толкова податливи на случаен секс.

За целта са интервюирани 850 жени на възраст между 18 и 50 години. На всяка от тях е дадена анкета, в която оценяват рисковете от двата типа секс – безопасен секс с постоянен партньор и случаен секс с непознат под влиянието на опиати.

Болшинството от жени накланят везните към секса с постоянния си партньор, но само в случаите, в които са заминали с половинката си на почивка. Груповите женски екскурзии вещаят разврат.

Почти всяка една от жените е споделила добрите си впечатления от подобен тип ваканцуване. Почивките, под влиянието на алкохол и наркотични вещества, били много по-ползотворни от онези, в които дамите държат на имиджа и доброто си възпитание.

Чакай, бе! Къде хукна? А, стягаш багажа за морето, докато не е свършило лятото? Тогава, може. Мини и през аптеката за презервативи.