Риана: Идеше ми да си прережа гърлото, заради тази грешка!

Рианчето е всеобщата любимка на хората по цял свят. 28-годишната певица не само ни радва със своите хитове, но и с провокативния си стил, който винаги ходи по тънката граница между еротиката и порнографията. Тя определено умее да подбира правилно стиловете си, за да не влиза в пошлата графа, за което я обичаме още повече, макар понякога да ни се иска да видим още малко.

Думите ѝ от заглавието са нейни.

Не си мислете, че ви подвеждам по някакъв начин. Тя ги казва по повод роклята си от преди две години на шоуто на Съвета на Модните Дизайнери в Америка (CFDA). Там Риана се появи в напълно прозрачна роля Adam Selman, с която скандализира хората от шоубизнеса и модата.

Причината за нейното съжаление е, че тогава не е била достатъчно смела, за да си сложи и прозрачно бельо, което да си отива с облеклото ѝ. Риана беше без сутиен, но с плътни бикини, които се виждаха ясно под блещукащите камъни.

Можете ли да си представите роклята ми от CFDA със сутиен?! Бих си прерязала гърлото. Вече дори ми се искаше, за дето носех прашката, която отне блясъка ми. Това е единственото нещо, за което съжалявам в живота си.

Спокойно, Рири, прощаваме ти. В името на екзотичните ти перфектни форми и пиърсинг на зърната ти прощаваме всичко. Само гледай да не изпълняваш заканата си за гърлото.

Автор: Десислав Янкулов