Сестри модели отвлекли и измъчвали своя конкурентка

Събитията са се случили преди няколко дни в Богота. Причината за престъплението на сестрите Йейми и Кладуа Рей била онлайн свада между двете момичета и тяхна конкурентка в света на модата на име Каролина Муньоз.

Полицията е заловила престъпничките, освобождавайки заложничката, след което им се наложило да станат свидетели на детинския скандал между трите, благодарение на който се стигнало до това безумие.

Каролина (жертвата) направила няколко фалшиви профила в социалните мрежи, за да разпространи снимки на Йейми и Кладуа от времето преди хирургическите им намеси, за да им орони имиджа.

Оказало се, че двете момичета пишели гадни коментари под снимките на самата Каролина, което я накарало да играе мръсно и да спекулира с миналото на сестрите.

Двете останали до такава степен афектирани, че се решили да прекрачат закона, отвличайки г-ца Муньоз в колата си, след което държали в плен, за да я измъчват.

Жертвата разказва за унижението, което е претърпяла:

Хапаха ме, измъчваха ме, дърпаха ми косата, разкъсваха дрехите ми, остригаха ме гола глава и ме удряха с ток.

Казаха ми, че ще ме убият и че познавали много влиятелни хора, благодарение на които нямало да влязат в затвора. Аз съм щяла да съм тази, която ще загуби и следващият път щели да полеят лицето ми с киселина и ще съсипят живота ми.

В момента срещу сестри Рей се води дело за отвличане и прилагане на насилие, както и за интернет хулиганство.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Daily Mail, цитиран от COED