Някои действащи методи за увеличаване на размера

Някои действащи методи за увеличаване на размера

Има точно три неща, за които човек може да се притеснява в леглото, когато е с партньорката за първи път: дали ще й хареса, достатъчно голям ли е и дали тя не симулира. Сексуалната индустрия може да те залее с доста съвети за уголемяване на колегата от долния етаж. Някъде дори бяхме чели, че Силвестър Сталоун използвал помпичка, с която да извършва въпросната процедура и да се превърне в копие на годзила, поне в леглото. Единственият проблем на тези продукти е свързан с цената и неудобството от закупуване, защото в магазина вече ще е ясно защо ги закупуваш.

След време ще се чудиш дали наистина си заслужава или не, но това е друга тема. Искаме да спестим тези мъки и предлагаме най-добрите упражнения и начини за уголемяване на члена. Всички съвети са напълно безплатни и действат на 100%. След това се приготви за походът на императора в леглото й. 

1. Лупа

Всички други технологии те предадоха, няма нужда от притеснения, лупата ще спаси света. Употребата на оптичен увеличител ще ти помогне за добиване на по-голямо самочувствие и всичко това срещу скромната сума от няколко лева. Сега вече знаещ защо сър Джон имал монокъл, докато прави секс – всичко изглеждало много по-голямо! 

2. Грабвай тримера

Не можеш да разкриеш пълния потенциал, ако го държиш с бойната украса на 50-те години (почитателите на ретро порно ще разберат точно какво имаме предвид). Тази манипулация ще ти помогне за точния поглед на нещата. След това наистина ще блестиш с няколко сантиметра повече, а и ти гарантираме, че през лятото няма да страдаш от прегряване. 

3. Паркирай на правилното място

Всеки от нас е имал невероятното усещане, че паркира колело в хангар, пуска солета в купа или скача в бездънна яма. Това усещане подсказва само, че си избрал грешното място. Не знаем кой пусна слуха, че всички жени са еднакви, но в скромния си сексуален опит от 0 жени ще потвърдим, че нито една не е еднаква, а истинският мъж трябва да опита от всичко. Ако не успяваш да достигнеш до точните места, имаш две алтернативи: надникни във врата номер 2, или потърси друга партньорка! 

4. Зуум, зуум, зуум и още малко зуум. 

Представи си, че това вечерта, в която си говориш с непознатата от интернет, която изпраща интересни снимки. Малцина са дарените с тръба Фи-30, следователно дойде времето за оправдаване на всяка стотинка за скъп телефон. Щом моделите могат да използват фотошоп, ти също трябва да започнеш. 

5. Тренирай

Леките тренировки биха подобрили кръвобръщението и тонуса ти, а това означава, че зареждането на мускета ще става по-правилния начин. Точно така, биреният корем ще трябва да се редуцира. 
6. Не вярвай на глупости

Можеш да откриеш купища доказателства, че размерът изобщо не влияе на качеството. Можеш да потърсиш и коментара от хора с микро пениси, които никога не минават фаталните 7 сантиметра. Някои от тях са щастливо женени и имат невероятен полов живот, освен всичко останало се оказва, че са и доста по-уверени, осъзнавайки, че са далеч по-различни. Какво да говорим за човека, който дори не можеше да използва своя герой и все пак беше спал с над 200 жени. Понякога трябва да не вярваш на всичко, което виждаш в мрежата.