С*кс по време на шофиране

Секс по време на шофиране

Шофирането и чатенето на телефона не са особено препоръчителни и често завършват с фатални последствия. Тази технологична зараза накара много автомобилни компании да търсят решение на този казус, да създават системи за четене на съобщението, както и такива, които да отговарят на написаното. Следващото предизвикателство би могло да е висока летва за технологичните виртуози. Все повече шофьори в САЩ признават, че са правили секс, докато шофират.

 

Изследването на компанията „DriveMode“ е доказало, че всеки шести американец е участвал в полов контакт, докато е зад волана. Оказва се, че 24% от мъжката аудитория е полирала шпагата по време на шофиране и около 8% от дамите са признали, че са изпитвали нуждата от самозадоволяване по време на шофиране.

Причините за сериозното разминаване се крият във факта, че жените не могат да се отпуснат, докато са в задръстването и изпитват технически затрудения по време на подобна стимулация. Около 15% от двата пола са признали, че са правили секс с партньора си, докато са били зад волана. Какво чудо ще се окаже автоматикът. Останалите респоденти разкриват, че най-странното, което са правили зад волана, е:

1. Плачене (38%)

2. Пиене на алкохол (14%)

3. Преобличане зад волана (10%)

Колкото и изкушаващо да е това начинание, препоръчваме на всички читатели да се въздържат, да отбият или просто да изчакат, докато стигнат до дестинацията за секс. Напомняме на мъжката аудитория, че по време на шофиране, фокусът трябва да остане в горната глава.