Трай си!

Трай си!

Ще я нараниш

Англичаните по този повод имат една много хубава поговорка, която гласи: „Това, което тя не знае, не може да я нарани!“ Не ни карай да я цитираме на английски, защото ще допуснем минимум три грешки и то на първата дума!

Ще те напусне

Е, не е ясно дали 100% ще си плюе на петите, но така или иначе има голяма опасност да останеш сам, ако й разкриеш, че не си успял да изневериш на мъжката си природа и затова си изневерил на жена си.

Ще ти мрънка

Дори и три години, след просдловутата ти забежка, при всеки удобен случай тя ще ти го натяква, ще ти дудне и ще ти трие сол на главата, макар от онзи път да си й изневерил с още пет различни (за които тя не знае).

Ще ти отмъсти

Как ли? Естествено, че като си легне с първия срещнат! Нали знаеш, че отмъщението се сервира студено! Когато говорим за отмъщения, няма по-добри изпълнители на света, от жените!

Ще охладнее

Има голяма опасност след призната изневяра от твоя страна (или съответно няколко такива) мацката изведнъж да стане по-студена и от погледа на германския бундесканцлер фрау Меркел! Помисли, преди да й кажеш!

Ще ти спре свирките

Да! Жените знаят най-слабите ни места и когато искат да ни накарат да се почувстваме зле, стрелят право в ахилесовата пета. Освен свирките ще спре да ти готви, да те чеше по гърба и да пуска отзад! Какво по-гадно от това?