Изповедта на една златотърсачка

Изповедта на една златотърсачка

След като днес е празникът на любовта и средностатистическата жена очаква вино, цветя и много любов, предлагаме една среща с жената, която няма да получи нищо такова. За нея парите са средство, което плаща за красивото ѝ тяло, а след като един ден видяла, че д-р Фил разказва как едни жени могат да печелят доста сериозни суми като компаньонки и разбира се, въпросната прелест – студентка с безумен студентски дълг и други финансови проблеми – веднага грабва идеята, зарязва работа и започва да се занимава само с това. И ако се чудите какво може да каже, предлагаме честните ѝ думи за този бранш, пък да си знаете, любовта е за онези, които нямат никакви пари:

1. Повечето ми клиенти не искат да използват протекция.

Като повечето заможни, те предпочитат това, пред наемането на обикновената компаньонка. Обикновено същите клиенти заявяват:

„Аз съм успешен и женен мъж! Директор на компания, наистина ли нямаш достатъчно доверие на мен, че искаш да използваш презервативи?“. Повечето залагат на тайната стратегия, че не искат техните половинки и приятелки с облаги да бъдат принизявани до нивото на проститутки. Макар и двете да имат един и същ корен, стигмата продължава да виси. Странно е, че се опитват да се откажат от тази идея, след като много често се виждат 4-5 клиента. 

2. По-важното е, че щом сте в този бизнес, никога не трябва да казвате истинските си имена. Няма никакъв смисъл. Не трябва да знаят къде живеете, не трябва да се озовавате никога в кола с човек, който смята да ви чука за пари. Повечето ще се обидят, когато откажете да бъдете в колата им, да споделите личната си информация и други подобни канали. Колкото повече тайни запазите, толкова по-добре е за вас самите. Не искате някой да се появи пред дома Ви или да започне да ви преследва, имала съм такива случаи. 

3. Проучването е много важна част от цялата маркетинг стратегия. Наистина трябва да знаете, че избраният е напълно обезпечен и заслужава особено внимание. Господата ще използват тайния коз „звучиш като компаньонка“, но щом искате пари и правите всичко за тях, а не за симпатии, наистина трябва да бъдете сигурни, че може да се гарантира за него. Това означава, че имате нужда от социален профил, негова снимка, както и поне препоръки от колежка или друга организация. Повечето се обиждат, но щом не искат да се разкрият, аз отказвам да се срещам с тях и направо ги блокирам. Може да си мислят, че са много специални и важни, но аз трябва да гарантирам своята безопаност, никой не е толкова важна клечка, колкото иска да бъде. 

4. Цената е много важна. Никога не я сваляйте, ако някой може да се оплаче, просто продължавайте напред. Винаги ще има около 10-15 човека, които ще тичат след вашия задник. С всички клиенти ще преговаряте, но това е красотата на цялото изживяване. Те доказват само, че трябва да си знаете цената. 

5. В повечето случаи давате услугата „приятелка с облаги“, следователно това винаги струва с 20% повече от всички останали услуги. Почти всичките ми клиенти имат нужжда точно това. Обикновено имам срещи от 3-5 часа за сумата от 400 долара. Не се гордеех със себе си, защото това е страшно малко, но пък след като наредиш няколко клиента, които дават по 300 долара за преспиване, нещата се нормализират. Обикновено сменям хората, когато започна да ставам параноична или те самите започнат да преминават границите. В един момент се отказах от цялото занимание и просто започнах да работя като компаньонка, от време на време се занимавам с подобни посещения, но само толкова. По-добрата страна на компаньонските услуги е, че никой не се опитва да ти звъни между срещи, знаеш кога работиш и кога – не. Всичко останало е лесно и ясно.