Дами, оплакнете очите! С грандиозно шоу избират Мистър Пловдив 2018 (СНИМКИ)

Невероятен интерес предизвика кастинга на конкурса „Мистър Пловдив 2018“. Повече от 50 млади мъже се явиха и подборна комисия избра 11 финалисти. Специална фотосесия на момчетата засне нашумелия фотограф Пейо Пеев от Арт Студио Алюр, а за лице на конкурса беше избрана скандалната Кристин Каменова, която се превъплъти в ролята на Мерлин Монро в ръцете на мускулестите мачовци.

Мистър Пловдив е естествено продължение на най-успешния конкурс за мъже в България – Мистър София.

Целта е да се представят млади, амбициозни и добре изглеждащи момчета, които не се притесняват да защитят честта на своя град и да го представят достойно на модни корици, ревюта и реалити предавания.

Цяло съзвездие от миски, ще пристигнат в Пловдив за конкурса за да изберат най-красивия пловдивчанин. Финала ще е на 1 декември от 22 ч. в клуб W GARDEN. Специален гост на събитието ще е реалити звездата и Мистър София – Ричард Величков, а водещи ще са топ модела Катрин Вачева и латино певеца Начо Паскал.

Хореографията е поверена на Марина Стаменова – Джони от Денс Академи. Само за часове след излизането си официалната корица на каталога за Мистър Пловдив предизвика истински фурор във социалните мрежи и събра хиляди лайкове. Това предвещава небивал успех на шоуто и запомняща се вечер, която ще разлюлее нощен Пловдив.

Коментари