Нямате терен за „Св. Валентин“? Интересни предложения за с*кс в автомобил

В едно британско изследване по темата четем, че четвъртото от петнайсетте най-популярни места за секс след леглото, дивана и душа е… колата. И тъй като днес е Денят на влюбените, решихме да ви покажем нашето виждане за някои интересни автомобили за секс, пише Факти бг.

В каквато и кола да решите да практикувате сексуалните си умения обаче, първо се убедете, че двигателят е приведен в покой и, че ръчната спирачка е дръпната.


При голямо желание и известна доза фантазия, в отлична кола за секс може да се превърне дори и малкият Smart.

Той обаче задължително трябва да е кабрио.


Още един „мъник“, Fiat 500 влиза в класацията ни за най-сексуални автомобили. Тук обаче става дума за съвременната интерпретация на модела, а не за оригинала от 1957-а.


Преминаваме към най-големите и респективно най-удобни леки коли за секс – стреч лимузините. Там има всичко. И пространство, и минибар, и още какви ли не глезотии.


Най-аристократичната марка Rolls-Royce действа на голяма част от жените като афродизиак. Комфортът е налице, а таванът наподобява на нощно небе…


Тази американска класика не е толкова романтична, но пък удължената версия на Cadillac Escalade е подходяща дори и за групови изпълнения.


След двата мъника и ултраскъпите предложения, отново слизаме на земята с Honda Element от 2007 година. Салонът й лесно се превръща в изцяло функционална спалня.


Porsche-тата са също силен възбудител и безусловно заслужават място в тази класация. Да се прави удобно секс в Porsche обаче е възможно само в Cayenne или в Panamera, но пък има и екстремни типове, които опитват и в класиката 911.


Това, според нас е най-удобната кола за секс, макар и не лека. Volkswagen California разполага с пълноразмерно легло, с хладилник и дори с мивка.