Пеевски: Киро ми се молеше и скимтеше да го заведа при Борисов и да ги сдобря!

„Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов, защото той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя – бъдете сигурни, от днес го предричам“ – това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Делян Пеевски.

„До него сигурно ще бъде неговата приятелка, която днес е по телевизиите. Ще драскат, ще скимтят и ще искат да влязат в неговия кучкарник. Сигурно, за да си играят с неговите овчарки.

Бъдете сигурни!

Да бъдем сериозни – тези хора не могат нищо друго да направят освен вече да скимтят и да се молят на Борисов.

Този проект приключи. Той остана при контрабандните канали. При техния ментор Рашков, който всичките се видя, че ги е зарибил и ги е вкарал в този рибарник. Тези малки рибки, кученца, пуделча и всичко останало.

Те приключиха при пачките.

Още една тема – не мога да разбера защо постоянно говорят за ДПС – кой искал, кой не искал. Откъде знаят, че ние искаме?

Казах още отдавна, че искам да видя какво ще решат избирателите. Да наредят кой ще е първи, втори, трети. След това ще се говори има ли възможност.

Казах, че ако тези хора са ограбили парите на нашите майки, дядовци, близки, за да не могат да живеят достойно в тази държава. С тях не можем да работим.

Както казаха те – интегритет. Което повтаряше Кирил. А Кирил, който обяснява кой на кой е увиснал да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него.

Молеше ми се: „Моля те, сдобри ни с Бойко! Моля те! Моля те!“.

Аз не го сдобрих! Тази вина трябва да я търсите от господин Йордан Цонев, който един ден седящ с Борисов в неговия кабинет го хвърли като един малък пудел и затвори вратата след него.

Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември. Стана и го прегърна! Защото Бойко има голямо сърце, което може да вземе всички в него.

След изборите аз предричам, че е много вероятно този пудел да е в негови кучкарник“, каза Пеевски.