Десет години е омъжена: Изневерявам му с по-млад мъж и не се чувствам виновна!

Една жена решила да говори за причините, поради които е в афера с по-млад мъж. Почти десетилетие живее с мъжа, който не забелязва и така влиза в тайна връзка с 19-годишен мъж. Въпреки това, тя не се чувства зле заради решението си, а за нейните причини тя казва:

– Два пъти седмично правя най-добрият секс в живота с красивия 19-годишен мъж. Джейк, човекът за когото съм омъжена вече 10 години, няма представа за това и аз не смятам да му кажа.

 Джейк и аз дълго време не правим секс.

Дори и когато се запознахме на 19 години, ние бяхме на разстояние, докато не приключихме колежа. По принцип, никога не сме правили секс достатъчно често. Но успях да убедя себе си, че ако живеем заедно, ще правим по-редовен секс. До момента, когато се ожениха, спяхме само веднъж на два или три месеца, и то когато аз настоявам за това. Плаках всеки път, когато го попитах дали има нещо, което мога да направя различно или може би има някаква неосъществена фантазия, така че да го вдъхнови.Имах нужда и в крайна сметка се стигна до изневяра. Всичко, за което мислех е свързано със секса. Представях си секс с непознат мъж, който стои на опашката пред мен в магазина, с момчето, което е на бензиностанцията и др. Чудех се какво не е наред с мен. След като прекарах по-голямата част от десетилетие с човек, който не се интересува от секс, необходимостта ставаше все по-голяма. Веднъж дори му казах, че не знам дали съм в състояние да остана в брак без секс, а той напълно ме пренебрегна. Каза ми, че ще помисли за това и промени темата. Усетих как да не ме взема насериозно. В крайна сметка го накарах да отиде на лекар и да се провери, а лекарят каза, че Джейк е ниско ниво на тестостерон, затова няма сексуално желание. Тогава реших, че просто не мога повече. Не исках връзка за една нощ, но нов мъж в живота си, с който ще имам редовен секс . Изведнъж се появи той. Младо момче работи в моята фирма, свободен е, когато съпругът ми не е у дома. Беше перфектен. Започнах връзка с него. Аз изневерявам на моя съпруг. Обикновено и просто. Чувствах се ужасно известно време. Първите две седмици бях твърде объркана.

Сексът с неопитен 19-годишен е странен в началото, но ставаше все по-добър. В леглото, той е всичко, което съпругът ми не е – удоволствие е, привлича ме, запален е. Също така, той иска да поговорим за това как следващия път да бъде още по-добре. И най-доброто от всичко е, че аз не трябва да се моля, за да правим секс. В този момент, аз едва се чувствам виновна. Изтощена съм от всяка комуникация с Джейк. За първи път, моите нужди са изпълнени и се чувствам прекрасно./zajenata.bg

Коментари