6 неща, които не знаете за женските интимни части

Когато става въпрос за женската вагина, всичко, което знае един мъж, ще му бъде от полза. Може би си мислите, че я познавате до такава степен, че да я накарате всеки път да стига до оргазъм. Дори и да е така  трябва да сте наясно, че всяка стимулацията за достигане на кулминационната точка е различна. Ето защо винаги има какво ново да научите за нейните нужди и да я опознаете до такава степен, че да няма нещо, с което да не сте наясно когато става въпрос за женската сексуалност.

В действителност когато сте с нова партньорка, като начало е добре да я попитате какво й доставя удоволствие и как обича да бъде докосвана. Без съмнение ще ви подготви за изпълняването на нейните желания без да се налага да се говори по време на сексуалния акт. Все пак съществуват факти, за които е възможно и дори да не подозирате.

Без значение колко порно филма сте изгледали и колко сте я докосвали по най-съкровеното, уверяваме ви, че е възможно да има неща, с които не сте наясно освен ако тя не ви е споменала за тях. Така че, за да стигнете до дълбините на нейното удоволствие е необходимо да прочетете тези шест факта за нейната вагина.

1 Колко пари е похарчила за добрия си външен вид

Много представителки на нежния пол предпочитат да се обезкосмяват със самобръсначка и това е безспорно е най-евтиния начин за поддръжка. Не малко от тях обаче прибягват до услугите на професионален козметичен салон, което изисква определено време и средства. Цените в козметични студия са различни и се определят от редица фактори, като се има предвид реномето на въпросното студио, качеството на услугата и използваните материали за епилиране. Обикновено те са в рамките от 10 до 30 лв. и е необходимо процедурата да се извършва на всеки четири седмици.

2. Появата на неприятна миризма без причина

Не малко жени се оплакват от неприятна миризма непосредствено след месечния си цикъл. Независимо колко добра е хигиената им, има чисто физиологични процеси, които не могат да бъдат овладяни по естествен път. Обикновено миризмата отшумява след няколко дни и повечето жени избягват да имат сексуален контакт през този период, само защото не желаят да споделят това със своя партньор.

3. Наистина не знае как изглежда
Може и да ви звучи странно, но много жени не знаят как изглеждат вагините им отблизо. Повечето споделят, че дори не са я разглеждали в подробности в огледало, а когато попитат партньорите си за това, отговора обикновено е “О, това е най-нежното и красиво нещо на света, което съм виждал.“

4. Колко окосмена е в действителност
Не малко дами споделят, че когато не поддържат прилична интимна прическа, ерогенната им зона прилича по-скоро на таралеж. В действителност, космите в тази част от тялото не могат да израснат повече от 6-7 сантиметра, след което се подменят с нови.

5. Как се чувства жената, когато венерния й хълм не е оформен
Много жени и момичета, споделят, че любимата им прическа е когато върху венерния им хълм има просто една тънка лентичка. Няма да повярвате, но ако тя не е съвършено права, част от представителките на женския пол изпадат в депресия и са склонни да я обръснат и да започнат от нулата. Мъжете не са наясно с това, а повечето дори и не забелязват старанията, които полагат половинките им, за да изглеждат секси и възбуждащи.

6. Колко често прави упражненията на Кегел
В интервю проведено сред 100 жени на възраст между 25 и 45 години се споменава, че повече от 60% от тях прибягват до упражненията на Кегел за поддържане на мускулатурата на тазовото дъно. Някои ги практикуват умишлено по време на полов акт, като по този начин карат партньора си да изпитва нови усещания. Тук трябва да се отбележи, че част от жените, които обръщат внимание на това активно се занимават със спорт и мотивацията им е чисто сексуална, а други дори не са чували за подобен вид упражнения.

 

Автор: TheM; Източник: Blogzdrave.com