Студентката, която работи като елитна компаньонка

Чудите ли се как богатите успяват да се разорят? Нека кажем, че зад това постижение стоят така наречените захарни девойки, които предпочитат парите вместо чистата любов. Емили Булея е започнала да си изкарва парите като компаньонка. Нейните приходи били дълго време тайна за партньора ѝ Джак, който в един момент решил да провери какво точно прави любимата му. Емили отказва целувките и секса, но няма нищо против да ходи на коктейли и вечери, които се поемат от любовчиите в сайтовете за запознанства.

От тях идват и парите за университета, лъскавите подаръци, дизайнерските рокли и дори диамантите на Swarovski за 500 долара.

Нейните любимци най-често идват от сайта seekingarrangement.com. Основен проблем е, че трудно може да обясни защо наистина не е свободна в петък и с какво точно се занимава. Разбира се, винаги се намира някой джентълмен, който да премине границите и да си позволи малко по-сериозни своеволия, ала с тях повече не се повтарят срещите. И до днес отказва да се смята за проститутка, защото тя получава предимно пари за секс, докато компаньонката може да предлага разнообразие от услуги и сама да избира дали иска да прави секс или не. По всичко личи, че родната аудитория би предпочела първата версия, ала това е друга тема! Освен това не трябва да забравяме, че често има български студентки, които обвързват професионалното с личното.