Секс в обедната почивка – За или Против ?

След като офисите ще започнат да добавят мастурбацията като вариант за освобождаване на напрежението и стреса, какво остава за същинския полов контакт? Обедната почивка е заредена с опции за краткотрайно бягство от работната отговорност. Мнозина тичат до залата за фитнес, други отделят ценното време за гурме кухнята, а трети просто се отдават на плановете за убиване на шефа.

Животът на високи обороти вече сервира удоволствия за всеки вкус от масажи в офиса и йога за 20 минути до тайландски масажи (понякога и с освобождаване). Последните едва ли могат да се случат в офиса, но кой е казвал, че пълното щастие съществува? И точно тук идва времето да говорим за онези хотели, които предлагат убежище и уединение за няколко часа.

Това са малките щастливи храмове, чийто сигнали са като спасителен маяк в градската джунгла.

Почивката за няколко часа може да ни помогне да съберем достатъчно сили и да презаредим батериите за предстоящите важни работни събития, особено ако вечерта наистина е била тежка. Кой би избягал от горещ душ и удобно легло, преди среща с важните клиенти? Ритуали от този вид изобщо не са непознати на хората заемащи високи постове. Но нека бъдем откровени, ако ще отидете на хотел за няколко часа, едва ли бихте искали да ги прекарате в спане и гледане на филми, нали? Научно доказано е, че смяната на обстановката предразполага двойките да правят повече секс и да повишават качеството му, ето защо Дания мотивира своите жители да излизат по-често в отпуска – страната трябва да повиши своя демографски фактор!

Имате нужда от освежаване и връщане на страстта? Синхронизирайте обедната почивка и заредете любимата с достатъчно спомени до края на деня – нестандартното винаги ще бъде максимално възбуждащо! Ако вярваме на хората от Ashley Madison, животът наистина е твърде кратък, за да се лишаваме от подобни удоволствия. Политиката на някои фирми продължава да забранява интимните отношения между служители, а някои вече започнаха да подозират защо факс машината се чупи все по-често. Нека бъдем откровени, няма служител, който да откаже интимния тиймбилдинг, особено щом колежките са като излезли от каталог на Victoria`s Secret.

И след като представихме положителните черти и правилната употреба на обедната почивка, предлагаме да се запознаете и с най-удобното място за подобни мероприятия. Хотел „Чийп“ (локализиран на ул. Княз Борис I 203) е нашата спасителна капсула в центъра на София. Получавате комфорт, уют и нужната почивка срещу символична сума. С „Чийп“ можете да организирате една бърза ваканция, 2-часово бягство от света, както и много истории, които да разказвате на внуците!