Защо жените пъшкат, докато правят секс

Това може да каже най-вече всяка една за самата себе си в конкретна ситуация. Но така или иначе ние имаме малко информация от едно статистическо проучване, което е категорично, че мученето от жените в леглото си няколко отчетливи ефекта.

Първият, естествено, е първичната нужда от скимтене, докато надарената им половинка ги обладава, като животно. Крещенето е форма за намаляване на болката, която несъмнено усещат в малките си сладки вулви женските, които са попаднали на някой дълъг, но за сметка на това и дебел гиджан.

Другите причини за пъшкането са чисто психологически. Те са разделени на две. Едната е с цел стимулиране на партньора за по-приятно прекарване, а другата е отново за стимулиране на партньора, но за по-бързо приключване.

Нечленоразделните звуци на приятелката ти прекалено често са плод на нейната привързаност към теб и макар не винаги да се справяш, като за олимпийски медал, тя иска да се чувстваш така, че все едно всеки следващ път е достоен за световен рекорд. Радвай се на заблудата, защото е направена от добро чувство.

Лошата страна е, когато го правят, за да се приключва, да вдигат гащите и да си ходят. Дори най-голям процент от жените заявяват, че мъркат в кревата, защото знаят, че това ще накара мъжа да свърши по-бързо.

Логиката ти, че, щом крещи, значи изпитва оргазъм, много рядко се потвърждава. Оказва се, че огромен процент от жените свършват не по време на полов акт, а по време на любовната игра. Питал ли си се, защо всъщност толкова много държат на нея? Това е отговорът!

Автор: Десислав Янкулов Източник: FHM