За кои жени най-често си фантазират мъжете, докато правят секс

Момичета, вярва ви се или не, колкото и секси да сте, винаги има някоя, за която си фантазираме, докато сме под, над и във вас. Приемете го, защото и ние сме се примирили с това, че Джордж Клуни и Брад Пит ни заместват всеки път, щом затворите очи. А вие доста често жумите по време на секс!

Предполагам знаете, че ежедневно в световен мащаб се провеждат безброй проучвания на тема секс, защото всички знаят, че сексът продава. Колкото повече знаем за него, толкова по-добре!

Смесваме резултатите между няколко изследвания, за да извлечем изводите, че мъжете най-често си фантазираме за Дженифър Лопез, докато правим секс.

Да, точно така, Джени от квартала е жената, която най-често ви отменя във фантазиите ни.

Разгръщаме малко темата, за да проверим, дали има разлика в партньорката, когато сме под душа. Оказва се, че да! Не е ясно, дали има един обединяващ фактор за това, но Дженифър Лаврънс е №1 сред мъжките фантазии, когато ни се прииска да палуваме, докато пестим от сметките за топла вода.

Сред водещите фигури в тази роля много често влиза и София Вергара. Докато другите момичета лавират в класирането в различните места за правене на секс, Софчето си е константа в челните позиции.

А вие, млади господине, за коя девойка си мечтаете, докато чисто физически обладавате вашето момиче? Ние най-често го правим с Марго Роби.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Maxim