„Бъди груб“ не значи „пребий ме“

Имай го предвид, когато мацката поиска следващият път да повишите малко градуса в леглото и ти позволи да разгърнеш малко животинската си същност.

В живота на всяка жена, рано или късно, идва онзи момент, в който ѝ се иска мъжът до нея да не е лигльото, който я докосва все едно всеки момент ще я прекърши. Иска ѝ се да получи една-две синини, да загуби няколко косъмчета от косата и да почувства мощта на силния пол, прославила го през милионите години еволюция.

Лошото е, че мъжете трудно откриваме границата и лесно се увличаме, което не е ОК за мацката.

Едно е да я пошляпаш по дупето, докато почервенее, но съвсем друго е да ѝ нацепиш кожата с плесница или да ѝ блъскаш главата в стената, докато я обладаваш.

Грубият секс няма нищо общо с изнасилването, което често ти се случва да виждаш в порнофилмите. Неслучайно преди време колежи на Джеймс Дийн го съдеха за насилие, защото почти всичките му филми го представят, като разярен разгонен бик, който е на път да я изтърбуши, като чушка.

Преди да влезеш в ролята на секс-машина, постарай се да си наложиш собствени ограничения, защото и да я попиташ, до къде може да стигнеш, тя трудно може да ти каже, колко силно можеш да я пляскаш, докато не я удариш така, че истински да я заболи. А тогава вече е късно.

Автор: Десислав Янкулов