Срещите, които водят най-често до секс

В миналото сме давали не един и два съвета на тема първа среща, като почти винаги целта е била мацката да се почувства толкова добре, че да ви пусне накрая на вечерта. Тук малко превъртаме лентата напред, за да отидем на пета-шеста среща, като вече е ясно, че момичето си пада по вас, правили сте вече секс за пръв път, а сега е време да хвърляте по някоя дъбовица, за да поддържате огъня. За целта е нужно човек да вкара малко смисъл в обикновените на пръв поглед неща.

  1. Изненадай я с домашна обстановка – Покани я на среща, като ѝ кажеш да се подготви за нещо изискано, а в същото време си приготвил дома си, като скъп ресторант с домашно приготвени ястия, приглушено осветление и бутилка от любимото ѝ вино.

    Забери я от вкъщи, но не ѝ казвай, че пътувате към вас. Елементът на изненадата е гарантиран, като можеш да продължиш с диверсията, като ѝ кажеш, че си забравил нещо и трябва спешно да се отскочите до апартамента. Помоли я да се качи с теб, след което разкрий мистерията. Жените си падат изключително много по такъв тип изненади, особено ако си се справил добре с готвенето.
  2. Заведи я на цирк – Аз лично не познавам човек, който да не си пада по цирковото изкуство. Млади и стари се радват еднакво на изпълненията на манежа, което повишава положителните емоции драстично и така ги предразполага към вземане на емоционални решения. Сещаш се на къде бия, нали?
  3. Отидете на дегустация на вино – Безброй изследвания са доказали, че жените, които обичат червено вино, си падат в пъти повече по забавните креватни изпълнения. Повишеното кръвно налягане и опиянението от концентрацията на алкохол са силен съюзник на разгонения мъж. Това е много лесен начин, за да я прикоткаш към завивките. Изискаността на дегустацията не е за подценяване, тъй като тя ти придава един малко по-възвишен ореол.
  4. Гледайте някой страшен филм – Първичната роля на мъжа е да закриля жената. Днес опасностите, които дебнат, не са, като едно време, когато умението за боравене с боздуган и меч са били решаващи за оцеляването, но от друга страна сме си създали начини, за да изпитваме същите чувства с помощта на киното. Качествените ужаси на днешно време са по-редки от зъбите на баба ви, но за сметка на това има доста голям избор в миналото, където можеш спокойно да се разровиш. Ще се изненадаш, колко ползотворно ще се отрази на юнака в гащите, когато я спасиш от мачетето на Джейсън и ноктите на Фреди. Гледай само да не си размените ролите и да ѝ се наложи на нея да те закриля. Съветвам те преди това сам да си изгледал филма и да си се убедил, че можеш да го понесеш.
  5. Отидете на дискотека – Аз лично съм от онези, които робуват на принципа, че мъжете и жените ходим на дискотека, за да си хванем гаджета. Когато сме обвързани, баровете остават на заден план, но не осъзнаваме, че губим много, когато в петък и събота си лягаме пред полунощ. Питал ли си се, защо дискотеките са най-популярното място за свалки? Причината е, че всички са подпийнали и им се палува. Не виждам нищо лошо, ако излезете, като двойка, за да се поразкършите малко. Опитай се само да не прекаляваш с алкохола, защото той има и някои дефекти. Първо – може да повлияе на либидото. Второ – може да повлияе на преценката ти. Какво има предвид с последното ли? Да речем, че преминаването на някого покрай твоето момиче може да те подразни и да си помислиш, че ѝ се натиска. Да не говорим, че, ако опонентът е по-трезвен от теб, има сериозно предимство в юмручната схватка.

Автор: Десислав Янкулов