Тя се заиграла прекалено с вибратора в дупето си, но после съжалявала

Ако преди е било известно табу, човек да си позволява заигравки със секс играчки, то днес е доста странно, ако никога не си пробвал. Лошото е, че някой преминават границата на безопасното, както е сторила 24-годишната Ема Филипс.

Въпросната госпожа и майка се престарала една вечер, когато със съпруга си спретнали едно частно парти за двама с гост звезда – розовия ѝ вибратор. След час и нещо заигравки, двамата решили, че е време да си дадат гръб и да поспят малко, но вместо да почистят играчката и да я оставят настрана, те решили, че ще е яко, ако Ема я остави в дупето си.

Грешка!

На сутринта тя се събудила от вибрациите, които усетила във вътрешностите си. Миг по-късно се сетила, че играчката е още в нея, но когато искала да я извади, разбрала, че сама няма да се справи. Затова събудила мъжлето, за да ѝ се притече на помощ.

Първоначално той приел нещата с насмешка, като дори използвал шеговити методи, като ръкохватките от кухнята и щипката за скара, но и те не помогнали.

След около час усилия и осъзнаване, че ситуацията е по-сериозна, отколкото си мислят, двамата решили, че е време да отидат до местната болница, за да получат адекватна помощ.

След скенер и кратка консултация, лекарите извършили оперативна намеса в рамките на минута и половина, след което успешно отстранили вибратора от ануса на палавата съпруга.

Интересно е също, че тя разказва пламенно историята си, като целта ѝ е да изпрати послание до всички онези, които обичат да се заиграват с подобни нещата. Тя иска всеки да има едно на ум, когато предприема малко по-екстравагантни действия в леглото, за да се лиши от неудобството от посещение при лекарите. Е, бъдете внимателни тази вечер!

Автор: Десислав Янкулов Източник: Mirror