Какво да правиш, ако малкият е прекалено голям за нея

Ето ви един сериозен казус за решаване. Все пак, размерът наистина има значение и това не се отнася само до малките пениси, но и за големите. Излиза, че жените понякога им е невъзможно да се справят с чудовищата, които малцина „благословени“ крият в панталоните си. Ако си един от тях, сигурно си се сблъсквал с много сексуални проблеми и ние ти идваме на помощ, макар да не знаем от опит, какво е да жената да ѝ идва в повече.

Попрочетохме няколко научни разработки по темата и достигнахме до извода, че най-важното е да загрявате подобаващо. Какво ще рече това ли? Любовната игра, приятелю! Любовната игра е ключът към успеха.

Когато и да решите да правите секс, винаги предвиждал едни петнайсетина минути ексклузивно за нейно удоволствие. Така не просто ще се издигнеш значително в очите ѝ, но ще позволиш на вагината ѝ да се отпусне достатъчно, че да ти позволи да нахълташ в нея, като стадо разгневени фенове в британски пъб.

Друг начин за безболезнено проникване с набъбналия ти жезъл в тесничката ѝ сливка е експериментиране с пози. Нали си срещал материали, в които споменаваме, че се иска голям чек, за да са по-лесно изпълними? Е, очевидно ти се котираш с твоя бабач. Пробвай да го правите изправени. Опри я на стената, вдигни ѝ единия крак във въздуха и я обладай заднешком. Лъжичката също влиза в това число на позите за надарени мъже, защото и при нея имаш няколко сантиметра, които е невъзможно да достигнат до обетованата земя. Избягвай кучешката и мисионерската, защото те са за долните дивизии, където мъжете сме със скромни дадености във висящата област на чатала.

И последно по важност, но все пак задължително нещо, е да коментирате предварително с мацката, какво, къде и как. Особено, ако връзката ви тепърва започва и ще измисляте нови начини, за да удовлетворявате нагона си. В нощта преди първото ви сношение е добре да проведете един сериозен разговор, защото изненадата под чаршафите няма да е особено приятна за двама ви, когато я видиш да опулва очи в приглушен крясък в стил Леонид. Изненадите за по тъмно остави на пичовете с малки пишки. Ти е добре да си покажеш картите още при раздаването, защото лекарите казват, че, колкото е по-голям пенисът, толкова по-голям е рискът от „счупване“.

Е, вече разбра, какво е нужно да правиш, за да не я боли нея, за да не те боли теб и за да може всички да са щастливи в семейното ложе. Така обърнахме проклятието в благословия.

Автор: Десислав Янкулов