Какво направи Кейт Ъптън, за да влезе във формата на живота си

Името на тази красавица от няколко години насам винаги буди сериозен интерес у читатели и зрители по цял свят. Причината е, че тя изкара модния бизнес от стереотипа на анорексичните момиче и го приветства в света на пищните форми.

Откакто за пръв път звездата на Кейт Ъптън изгря с видеото, в което танцува по бельо на глуповата песничка, превърнала се в хит из цяла Америка, тя се появи на кориците на почти всички големи модни списания и не само. В портфолиото ѝ влизат фотосесии за Vogue, Cosmopolitan и Sports Illustrated, като е само въпрос на време да я видим и в някои от най-големите мъжки издания.

Наскоро Кейт навърши 24 години, с което отбеляза и влизането в най-добрата форма на живота ѝ. Не, тя не е отслабнала до такава степен, че да върне модния бизнес към каменната ера, а просто е изваяла тялото си така, че да запази всичките си важни закръглени черти и да изпили несъвършенствата във фигурата си.

Треньорът ѝ Бен Бруно коментира промените, които г-ца Ъптън е наложила в живота си, за да се сдобие с тези съвършени резултати, които виждате от снимките.

  1. Фокус
  2. Силови тренировки
  3. Край на стереотипното кардио
  4. Диетата ѝ цели здраве, а не губене на килограми
  5. Край на захарта и пържените храни
  6. Налага си ежедневни подобрения
  7. Черпи мотивация от самата себе си
  8. Състезава се с Чейси Хандлър
  9. Тренира с кучето си
  10. Поощрява се през определено време
  11. Знае, че няма пряк път до успеха

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan