Харли Куин е най-пародираният образ, според PornHub

Холивуд може в последните години да бълва безброй блювочи, но за сметка на това порноиндустрията се възползва на максимум от изградилата се ситуация. Неслучайно може да се каже, че живеем в най-силните години на пародията за възрастни, защото и без това в киното се залага повече на красивите лица, отколкото на стойностните сюжети.

Най-големият сайт за безплатно порно – PornHub, излязоха с официална статистика, показваща, че за последната година техните потребители на възраст между 18 и 24 години в 74% от посещенията си търсят порно със супергерой.

Измежду тях най-често изникват имената на Черната вдовица, Жокера, женския Хълк и самия Хълк. Но това бе до вчера (или онзи ден, все тая). Днес №1 сред търсените герои е Харли Куин.

Въплъщението на Райли Рийд е едно от най-популярните в момента в мрежата

Въплъщението на Райли Рийд е едно от най-популярните в момента в мрежата

Това е благодарение на ролята на Марго Роби, която бе един от малкото светли лъчи в екранизацията на „Отряд самоубийци„. Тя е толкова секси там, че няма как през ума на човек да не минават нечисти помисли.

Така е и логично, че търсачите на плътски удоволствия в мрежата все по-често търсят пародии с нейно участие или поне с порноактриси, имитиращи я в играта си.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Digital Sky