Какво мислим за интимното окосмение

Това е една любопитна тема, която често предизвиква притеснения и у двата пола. В миналото никой не е обръщал особено внимание на чатала си, тъй като самата тема за секса си е била табу и е нямало как да има тенденции в това отношение, към които да се придържат хората.

С разкрепостяването все повече на обществото, хората обсъждат свободно дори най-малките детайли от интимния си живот. Това ни кара да си подражаваме едни на други, като най-често го правим чрез интимните прически.

Нека погледнем малко статистика по тази тема, за да разберем, какво мислят мъжете и жените по темата, която толкова рядко коментираме с интимния си партньор и толкова често с всички останали.

Повече от половината мъже си признават, че предпочитат жената до тях да обръща внимание на пубиса си. Вече различните прически се ползват с различна популярност, но е факт, че мъжът е по-претенциозен, докато едва 1/4 от жените обръщат сериозно внимание на интимните ни къдрици.

Мъжете и жените,  които се интересуват от интимната прическа на партньора си

Мъжете и жените, които се интересуват от интимната прическа на партньора си

Мъжкото съсловие най-често предпочита пълното обезкосмяване на жената. Цели 41% не искат да виждат излишни косъмчета отдолу, като други 38% предпочитат да има някакъв стайлинг. Едва 15 на 100 не изразяват предпочитания и само 5% обичат гъстата растителност.

В друга част от статистиката откриваме, че има 9% мъже на света, които са склонни да си вдигнат гащите и да си тръгнат, ако видят, че мацката е неподдържана отдолу.

Жените също имат своите капризи в тази област, тъй като в 10 на 100 от случаите намират областта на чатала ни за непривлекателна. Други 56% пък нямат никакво мнение по темата, докато всички останали са привлечени от фризурата на малкия юнак.

Автор: Десислав Янкулов Източник: The Content Cave